Trods det varme sommervejr, må en en lille gård jo ikke gå i stå. Vi har travlt på denne årstid, fordi vi høster og slagter. Samtidig med at det almindelige huslige gøremål må klares.
Det ligner et helt flæsketov |
Venligst udlånt af Kristiansholm Zwartbles |
De lam vi har slagtet er af racen Zwartbles, som laver noget fantastisk lækkert og velsmagende kød.
Fårene er vokset op tæt på os, hos Jerry Lee Bækgaard-Salling, ejer af Kristiansholm Zwartbles.
Jerry har den rette opfattelse af dyrevelfærd, derfor støtter vi gerne ved at købe vore kød hos dem. (læs i tidligere indlæg om vore krav til det kød vi spiser)
Trods det er et kød får, så sætter de tillige en udemærket uld, som er yderest anvendelig til beklædning.
Engang når jeg finder tid til det, må jeg prøve at væve med den uld.
Venligst udlånt af Kristiansholm Zwartbles |
Jerry er selv gået i gang med at væve tørklæder af ulden. Se blot det flotte halstørklæde, på billedet herunder.
Venligst udlånt af Kristiansholm Zwartbles |
Det køb vi generelt køber er lidt dyre end det man kan købe i supermarkederne. Da vi vender hver 5 øre i dagligdagen, kan vi spare sammen til at købe ordentlig kød når slagtetiden kommer. Når man spiser kvalitetskød spiser man ikke så meget af det. Kvalitetskød fylder mere i maven, da det ikke er pumpet med vand.
Vi kan på det varmeste anbefale kød fra Kristiansholm Zwartbles.
Læs mere om Jerry, hans fårebesætning og kontakt på www.kristiansholm.dk
Jeg beklager billedkvaliteten på det øverste billede.
De efterfølgende billeder er venligst udlånt af Kristiansholm Swartbles. Vi retter en stor tak til dem.
0 kommentarer