Grøden serveres med, fløde og/eller mælk.
Min mormor, som jeg så meget op til, sagde altid “grød skal knase”, derfor dryssede hun lidt sukker ovenpå.
Det kan man jo gøre som man har lyst til.
Såfremt man er diabetikker kan man sagtens søde grøden med andre sødemidler.
De sidste rabarber
Inden vi skal høste de kommende afgrøder, er vi nød til at få brugt det der ligger i fryseren fra sidste år. Oprydningen er også en god lejlighed til at få ryddet ud, så man kan komme til at rengøre fryseren.
I min søgen i fryseren fandt jeg nogle rabarber fra sidste år. Dem lavede jeg grød af, for vi elsker nemlig grød her i familien.
Det er også godt med lidt efterret. Det drøjer lidt på hovedretten, som ofte er kød. Familien skal blot oplyses her om inden vi spiser, så ved de at de ikke skal spise sig mætte i forretten.
Opskrift på rabarbergrød
ca. 1 kg. ordnet og skiveskåret rabarber
ca. 2 dl. vand
200 gr. sukker.
0 kommentarer