Nu har brunkagedejen hvilet og er nu klar til at bruge.
Dejen kan godt være noget hård og virke tør, men så snart du begynder at arbejde med den på køkkenbordet bliver den mere medgørlig grundet hændernes varme.
Husk en grundig håndvask inden du begynder æltningen.
Jeg siger jer at der bredte sig en duft af brunkager i hele huset da jeg begyndte at arbejde med dejen.
der rulles |
der prikkes ud |
Og så bages der |
De færdige brunkager er nu pakket i dåser |
Inden lågene blev sat på smagte vi selvfølgelig på kagerne, og nøj hvor de smagte godt.
Jeg kan kun anbefale at du laver næste års dej klar allerede nu, for jo længere en brunkagedej ligger jo bedre er den.
Den kan sagtens holde sig til næste jul i køleskab, og den er forsvarligt lagt i en bøtte med et tætsluttet låg.
Jeg laver min nye dej mellem jul og nytår.
0 kommentarer