Som mange sikkert ved vil jeg helst lave det meste af vores mad selv. Det gælder også når det er lækkerier vi taler om.
Så i går lavede jeg nutella, og det smager så pragtfuldt.
Her får du husmoderens opskrift, men pas på, det er en kaloriebumbe.
Det skal du bruge:
200 gr. chokolade, 78 %
200 gr, hasselnødder
4 dl. fløde
160 gr. smør
200 gr. nougat
Fremgangsmåde:
Blend nødderne meget fint. Nogen rister nødderne lidt i ovnen for at få skallerne af. Jeg blender med skal for min blender kan blende dem meget fint.
Varm fløden op under omrøring og tilsæt chokolade, smør og nougat Smelt det sammen. Når det er smeltet sammen med fløden tilsættes nøddemelet og massen kommes på rengjorte glas.
Nutellaen kan holde sig ca. 14 dage på køl.
Da jeg havde lavet nutellaen gik jeg til et møde, og da jeg kom hjem tror jeg der havde været mus i den. Jeg tror det er nogle to benet mus. Se på de ene glas på billedet, tror I ikke der har været nogen i det?
0 kommentarer