Nu har husmoderen forsøgt sig med en hjemmelavet nutalla. Og den er blevet vildt lækker. Den er ikke for sød og den smager virkelig af nødder og chokolade.
Da mit barnenarn på nuværende tidspunkt ikke må får mælk, har jeg erstattet fløden med havremælk.
(hun må dog godt få smør i små mængder)
Opskriften får du her
2-3 små glas
200 gr. hasselnødder
100 gr. mørk chokolade (80 %)
100 gr nougat
2½ dl. havremælk (fløde eller rismælk kan også bruges)
100 gr blødt smør
Rist hasselnøderne i ovnen i et ildfast fad på 200 grader, til de er gyldne, og skallerne løsner sig. Kom nødderne i et viskestykke, og nulr skallen af. blend nødderne i en god og solid blender.
havremælk, chokolade og nougat varmes til det hele er smeltet sammen. Tilsæt derefter det bløde smør og lad det smelte i den varme mælk. Når det hele er smeltet, kommes de blendede nødder i og der røres godt rundt til alt er blandet sammen. (nøddemassen kan godt “klumpe” lidt så pas på).
0 kommentarer