Madplan for uge 17
Mandag: rester fra weekenden
Tirsdag: *BBQ kyllingelår m. råstegte kartofler og smørsovs
Tilbehør: snittet icebergsalat, agurk og tomat
tip: lårne er velegnet til grill, kartoflerne kan steges på en bakke på grillen
tip: lårne er velegnet til grill, kartoflerne kan steges på en bakke på grillen
Onsdag: frikadeller med kogte oliemarineret kartofler
Tilbehør: snittet salathoved marineret med citronsaft og sukker (mormor salat)
Torsdag: rester og oprydning i køleskabet
Fredag: Laksefilet marineret med olivenolie, salt, peber og ramsløg (findes mange steder i naturen nu)
Tilbehør: kogt bulgur med rød peberfrugt (fintsnittet)
Tip: laksen kan grilles
Tip: laksen kan grilles
Lørdag: fyldt kyllingebryst med ris og salat
Søndag: farsbrød med ost.
Tilbehør: jasminris og salat
OBS: meget af den mad jeg laver til aftensmad kan så udemærket bruges til pålæg også.
Derved spares der på indkøb af pålæg
*= på bud hos “Min købmand” butikker over hele landet.
0 kommentarer