Nu når du har din bearnaiseessens, kan du også bruge den til at lave beranaisesmør. Det lækkert til kød, fisk og grillretter.
Sådan gør du:
100 gr smør
1 spskfløde
2 spsk bearnaiseessens
2spsk fint klippet dild
Smøret røres hvidt og blødt og tilsættes de øvrige ingredienser.
Da jeg ikke har noget bearnaisesmør lige nu, kan jeg desværre ikke bringe et appetit-vækker-billede.
Men jeg kan anbefale at du prøver at lave det. Det bliver et hit i jeres hjem. Det garaterer jeg for.
Og jeg syntes at nu hvor jeg lige har bragt opskriften på bearnaiseessens, så kan du lige så godt få mine andre tips og ideer til hvad du kan bruge essensen til.
Tip:
lave smøret et par timer inde du skal bruge det, og sæt det på køl. Så har det trukket smag og er blevet lidt stift så det er mere medgørligt at smøre på brødet
Bon Appetit
0 kommentarer