Så måtte jeg atter bage familiens daglige brød. De andre brød er nemlig ved at være spist, så på´en igen.
Brødene tager ca. 30 timer at fremstille, fordi de skal haæve meget længe. Men det er det der gør at de bliver så lækre og smækre. Ting tager tid og hvis du vil have noget godt så tager der endnu længere tid.
|
Egegårdens hørfrøsbrød |
Samtidig med at jeg bagte brød kunne jeg snilt hakke en nakkesteg (ca. 2 kg.) til fars og derefter lave nogle lækre deller.
I mine deller kommer jeg selvfølgelig æg, mælk og almindelig ølandshvede eller speltmel (hvad jeg nu har), men jeg bruger også groft rugmel og en lille bitte smule af en hemmelig ingrediens. Den hemmelige ingrediens er lige prikken over i´et.
Mange har skrevet til mig for at spørge om de kan få mine opskrifter. Det kan man ikke, men med noget tålmodighed kan man købe min bog, som jeg ikke helt ved endnu hvornår udkommer.
I bogen finder du opskrifter på så vel mad som hvordan man lever et godt og enkelt liv på kun 1 indtægt.
|
De store deller |
|
Farsen |
Hej Jeg vil høre om du har udgivet en bog? Da jeg ville være meget interesseret i den
Mega god blog du har
Kære Julie
Se det her er nu så pinligt. Jeg har nemlig ikke set at du har skrevet til mig for længe siden, men nu kommer der et svar, om end noget forsinket.
Først et stort tak for dine rosende ord, du aner ikke hvor det varmer. Tænk at gøre noget som hjælper andre mennesker.
Desværre er det ikke blevet til noget med den bog, endnu, men der er mange der spørger efter det. Jeg håber at det kommer til at ske, men vi får se.
Jeg håber at du indtil da vil følge min mand og jeg her på bloggen.
Og spørg endelig hvis der er noget du har brug for at vide.
God søndag til dig.
De bedste Hilsner
Husmoderen