Rødbeder og Egegårdens hørfrøsbrød

af jul 5, 2016Madopskrifter0 Kommentarer

Så har jeg høstet de første rødbeder på Egegården. Det er virkelig en stor nydelse at kunne gå ud i sin egen køkkenhave og hente afgrøder, og derefter anvende dem i køkkenet.
Nå men jeg trak ca. 1/5 op af vores rødbeder i går. Af den femtedel har jeg syltet halvdelen.
Jeg glæder mig til jeg skal smage dem. At tænke sig et stykke med hjemmelavet leverpostej på Egegårdens hørfrøsbrød med en syltet rødbede på..mums det tror jeg smager himmelsk.

Rødbeder 2016
Egegårdens hørfrøsbrød

Brødene er langtidshævet (spare på gæren og melet får lov til at arbejde længere i dejen) og bagt af økologisk Ølandshvede kværnet i stenkværn.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.