Jeg har længe tænkt mig at lave medisterpølse, og nu havde jeg besluttet at det skulle være.
For at få det mest friske kød har jeg købt en økologisk svinekam, som jeg malede i min kødhakker.
Hvis du køber en forhakkede fars i supermarkedet kan du ikke vide hvor mange gange den har rundet køledisken.
Den kan have været inde som steg, derefter som koteletter og siden hen som fars. Det er mange gange ud og ind af køledisken.
Tænk på det næste gang du handler fars.
alle ingredienserne er fundet frem |
Kødet hakket og rørt til medisterfars |
Så er vi igang. Det er en god idé at være 2 om at lave medisterpølse. Èn til at komme farsen i maskinen og én til at “styre” tarmen og pølsen. |
Det færdige resultat |
Den stegtemedister |
Og så til smagningen.
Den blev helt vild god og medisteren var i den grad værd at serverer for gæster.
Opskriften har jeg fra “alletiderskogebog.dk”.
God appetit og held og lykke med din medisterpølse.
Hilsen fra den moderne husmoder
0 kommentarer