Nem mad i en snæver vending.
I går var, for mig, lidt af en hektisk dag. Jeg er langt inde i forberedelserne til den kommende fødselsdag, i den forbindelse er der meget der skal bages.
Samtidig med mine forberedelser, skal vores hverdag jo også fungere, forstået på den måde, at der stadig er de sædvanlige gøremål der skal ordnes, så som aftensmaden.
Når man står i den situation er det virkelig godt at have “færdig-hjemmegjort” mad i fryseren, som er lige til at tage op og varme.
I går var det så frikadeller og hvidkåljeg havde fundet frem (var forberedt i forhold til min madplan). Hvidkålen var kogt, så den krævede ikke meget behandling. Jeg havde tænkt at den skulle bruges til stuvet hvidkål, men da dagens øvrige middagsdeltager ikke brød sig om det måtte jeg finde på noget andet.
Derfor fandt jeg på at stege den på panden (minus smør, da hvidkålen er meget vandholdig i sig selv) sammen med karry. Det smagte himmelsk syntes såvel jeg som min kompan.
Frikadellerne og den stegte hvidkål blev serveret med rugbrød, som naturligvis også er hjemmebagt.
Der kunne så udmærket godt have været lidt cherry tomater og agurk til. Det havde givet middagen lidt mere kulør og havde varieret smags nuancen lidt.
Alle råvare jeg bruger er, så vidt muligt, fremstillet af økologiske og dansk produceret produkter.
0 kommentarer