Tunsalat

af jan 9, 2015Madopskrifter0 Kommentarer

Mens verden står i flammer, og en storstilet menneskejagt er i gang i Frankrig, har jeg valgt at gå i køkkenet og fremstille en let og yderst lækker tun salat.

Det kan varmt anbefales at du selv prøver at lave den.
Den er nem og hurtig at fremstille og så er den også ret god hvis du ønsker at smide et par kilo.

Det skal du bruge:
1 dåse tun i vand
1 dåse torskerogn
ca. 2 dl. creme fraiche eller så salaten får den ønsket konsistens
Jeg bruger altid 18% økologisk, men hvis du gerne vil have den fedtfattig kan du udmærket bruge 9%, eller skyr.
Personligt syntes jeg bedst om smagen ved at bruge den fede creme fraiche.

Sådan gør du:
hæld vandet fra tunen og lad den dryppe af i en si (jeg lader den stå natten over i køleskab, så er alt vandet rendt). Du kan også “vride” tunen, hvis du skal bruge salaten med det samme.
kom den afdryppet tun i en skål sammen med torskerognen og mos det godt sammen.
Tilsæt creme fraiche og rør godt rundt.
Wupti du har nu en dejlig nem salat.

Serveringstips:
Prøv med lidt dild og lidt citronsaft og du får en helt anden salat
Du kan også komme lidt majs i salaten

Velbekomme.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere