Når jeg skriver min dosmerseddel, har jeg først lavet min madplan, for bedre at kunne handle ind efter den. Dernæst har jeg tjekket fryser indholds- listen for at se om der er noget af det jeg skal købe som vi har i forvejen.
Min dosmerseddel er inddelt således:
Mejeri
Kød
Frugt/grønt
Kolonial
brød (køber jeg sjældent)
Andet
Under hver kategori har jeg så skrevet nøjagtig hvad jeg skal have.
Derudover har jeg ved hver varer levnet plads så jeg kan skrive prisen ned. Dette gør det nemmere for mig når jeg tjekker min bon efter turen gennem kassen.
Det tager tid at gøre så meget ud af indkøbene, men det at jeg bruger tid på at skrive alle priser ned har gjort at jeg ofte har “taget” supermarkedet i at tage for meget for nogle varer, og kan med god samvittighed gå til kassen for at få de penge jeg har betalt for meget.
Forinden jeg går til kassen har jeg lagt alle priser sammen og ved derfor præcis hvor meget jeg skal af med (der har dog været gange hvor jeg har regnet forkert, og derfor kan det anbefales først at tjekke sin bon)
I denne uge var det 18,- kroner der var kommet for meget til supermarkedets favør, andre gange har det være 30 og 40,- kroner.
Så med andre ord der er mange penge at spare ved at være om sig når man skal handle.
Håber mit tip kan bruges.
0 kommentarer