I min jagt på at finde det/de perfekte brød, måtte jeg denne gang prøve en opskrift fra Camilla Plums bog ” Et ordentligt brød “.
Her fandt jeg opskrift som tiltalte mig, og resultatet blev 2 store brød godt med “guf” i.
De er spring fyldt med kerner og det bedste mel fremstillet af de bedste kornsorter.
Brødene var længe undervejs, da de skulle bage i 24 timer, først ved en meget lav temp. og efter 12 timer skulle der skrues lidt op for graderne.
Det kræver lidt planlægning så man ikke skal op om natten for at stille på ovnen.
Jeg startede mine brød klokken 7 morgen, stillede på graderne kl. 19.00, og brødene var færdige kl. 7 næste morgen.
Da de fleste mennesker ikke har så meget tid om morgenen, kan man starte op kl. 19.00, så har man dejligt nybagt brød dagen efter kl. 19.00
Jeg retter en stor tak til Camilla Plum for tilladelse til at bringe dette indlæg.
Hvis du vil vide mere om Camilla og hendes virke indenfor gastronomien, kan du læse mere på
www.fuglebjerggaard.dk
|
brøddejen og surdejen til næste omgang |
|
Det færdige resultat
|
0 kommentarer