Når jeg har lavet mayonaise bliver der nogle æggehvider i overskud.
Æggerhviderne gemmer jeg i køleskabet i en bøtte. Jeg skriver på bøtten hvor mange hvider der er i, så ved jeg til den dag jeg skal bruge dem.
De sidste hvider brugte jeg til at lave marengsbunde og kys af.
Kys |
Bund inden bagning |
Mine kys har fået lidt for meget varme i starten, men de blev rigtig gode, trods alt.
Bunden fryser jeg til jeg skal bruge den.
Serveringsforslag til bunde
Rør en god creme og tilsæt lidt frugt
Placer bunden i en springform og hæld cremen og bær i og stil den i køleskabet til cremen er blevet stiv.
server med flødeskum eller creme fraishe.
Du kan også ligge is på bunden, det smager pragtfuldt, i sær hvis isen er hjemmelavet.
Hvis du vil have kys med farve kan du komme lidt frugtfarve i.
Min opskrift er fra Alletiders kogebog, som du finder på nettet.
0 kommentarer