Når jeg har lavet mayonaise bliver der nogle æggehvider i overskud.
Æggerhviderne gemmer jeg i køleskabet i en bøtte. Jeg skriver på bøtten hvor mange hvider der er i, så ved jeg til den dag jeg skal bruge dem.
De sidste hvider brugte jeg til at lave marengsbunde og kys af.

Kys

Bund inden bagning

Mine kys har fået lidt for meget varme i starten, men de blev rigtig gode, trods alt.
Bunden fryser jeg til jeg skal bruge den.
Serveringsforslag til bunde
Rør en god creme og tilsæt lidt frugt
Placer bunden i en springform og hæld cremen og bær i og stil den i køleskabet til cremen er blevet stiv.
server med flødeskum eller creme fraishe.

Du kan også ligge is på bunden, det smager pragtfuldt, i sær hvis isen er hjemmelavet.

Hvis du vil have kys med farve kan du komme lidt frugtfarve i.

Min opskrift er fra Alletiders kogebog, som du finder på nettet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere